Om oss - Skylthallare.com

Med styrkor från olika branscher och ett brinnande behov som behövde fyllas startades SKYLTHALLARE.COM för att ta saken i egna händer. Vintern 2018 lanserades därför onlinebutiken SKYLTHALLARE.COM

Genom SKYLTHALLARE.COM erbjuds nu kvalitativa reklamlister, anpassade efter Sveriges standardmått och mest sålda skylthållare. Reklamlister innebär bra marknadsföringsytor för företag, en yta som vi inte ansåg utnyttjades till fullo. En viktig faktor i uppstarten var därför att göra själva designandet av de reklamlisterna så flexibelt och anpassningsbart som möjligt. Något de vi idag beskriver som trolleri.

Du kan idag designa dina reklamlister precis efter ert företag, önskemål och behov för att synas överallt, när som helst och hur som helst. Oavsett om du ligger och kör på vägarna, är fast i en bilkö eller har bilen eller motorcykeln parkerad på gatan eller i garaget.

SKYLTHALLARE.COM’s drömmar och visioner är att utöka dagens sortiment med reklamlister, skylthållare  med ytterligare produkter för bilhandlare och verkstäder.

BAKGRUND

Personerna bakom SKYLTHALLARE.COM har, med sin långa erfarenhet inom fordonsindustrin, tagit fram en reklamlist till både bilar och motorcyklar. Reklamlisten är anpassad för att passa Sveriges mest sålda skylthållare och var den första produkten som lanserades av företaget.

AFFÄRSIDÉ

Målet är att erbjuda kunderna ett stort och varierat sortiment av varumärkesbyggande produkter för både bilhandlare och bilverkstäder. Vi vill göra det lätt för dig att hitta produkter som stärker ditt varumärke med säkra leveranser, de bästa priserna och ett personligt bemötande. Vår strävan är därför att alltid ge professionell service och rådgivning för att hitta produkten som passar just dina behov.

COPYRIGHT

Allt innehåll på SKYLTHALLARE.COM är skyddat av svensk och internationell upphovslag. Detta innebär att inget innehåll, bilder eller texter får kopieras, varken helt eller delvis, för privat eller kommersiellt bruk utan vårt godkännande.