Köpvillkor

TILLÄMPLIGHET
Skylthallare.com och DRATO AB Allmänna Försäljningsvillkor
De Allmänna Försäljningsvillkoren gäller i tillämpliga delar om inget annat avtalas.

PRISER OCH FRAKT
Aktuella produktpriser lämnas på Skylthallare.com’s hemsida vilka gäller om inget annat avtalas. Priser anges i SEK exklusive moms. Fraktkostnad tillkommer. Skylthallare.com äger rätt att ändra priser utan föregående avisering.

BETALNINGSVILLKOR OCH SÄKERHET
Betalning erläggs genom Klarna Checkout.

Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på internet. Genom att fylla i några enkla uppgifter identifierar du dig och du kan välja det betalningssätt som passar dig bäst. Betalningssätten som erbjuds är faktura, konto, kort, banköverföring och Klarna Direkt.

BESTÄLLNING OCH ORDERBEKRÄFTELSE
Vid genomförandet av ett köp hos Skylthallare.com accepterar kunden de Allmänna Försäljningsvillkoren. Genom att acceptera villkoren förbinder sig kunden att fullfölja dessa i sin helhet.

Vid orderläggning skickas en manuell mottagningsbekräftelse till angiven e-post och utgör information om innehållet i beställningen. I samband med att ordern expedieras från Skylthallare.com’s lager erhåller kunden en elektronisk orderbekräftelse till angiven e-post när ordern är på väg. Bindande avtal mellan parterna kommer till stånd vid orderbekräftelse till kunden som är bunden till sin order redan efter orderläggning.

LEVERANS
Leverans sker inom Sverige och av Skylthallare.com’s anlitad transportör eller budfirma. Vår leveranstid varierar mellan 2-14 arbetsdagar beroende på produkt och beställning.

Skylthallare.com äger inget ansvar för leveransförsening oavsett förseningsorsak, såsom försening hos transportör och försening eller restnotering hos produkttillverkare eller annat förhållande.

ÅNGERRÄTT
Oavsett skäl till att du inte är nöjd med en produkt du beställt kan du utnyttja din lagstadgade ångerrätt. Du kan åberopa din ångerrätt, inom 30 kalenderdagar efter att produkten har levererats till dig eller till en tredje part som angivits av dig (annan än transportören), genom att informera oss om att du vill returnera produkten, eller om du har beställt flera varor som skickats med delad leverans, inom 30 kalenderdagar efter det att den sista produkten levererades, utan att ge oss något skäl.

VID NYTTJANDE AV ER ÅNGERÄTT
Ni måste meddela att ni ångrar er. Meddelandet ska skickas till oss på kundservice@skylthallare.com meddelandet skall erhålla namn, adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt. Vi återkommer sedan med returadress.
Att inte hämta ut paket räknas inte som att du ångrar köpet.
Ni bör omedelbart och senast inom 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss.
Ni står för returfrakt med spårbar försändelse , leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning.
På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.

OUTHÄMTAD FÖRSÄNDELSE
Om ni som kund inte skulle hämta ut din beställning på det sätt som avtalats debiterar vi en avgift om 300 kronor inklusive moms. Avgiften är nödvändig för att vi ska kunna täcka frakt- och hanteringskostnader som uppkommer. Notera att om ni inte tar emot eller hämta ut en försändelse räknas det inte som att ni har meddelat att ni ångrat ert köp.

REKLAMATION

Vid leverans ansvarar kunden för genomförande av produktkontroll och säkerställande att leverans överensstämmer med lagd order. För att reklamation av felaktig eller skadad produkt ska vara giltig är det kundens ansvar att omedelbart efter upptäckt fel reklamera till Skylthallare.com på angivet sätt. Dock senast 7 dagar efter fakturadatum. Vid reklamation ska ordernummer, fakturanummer och reklamationsorsak alltid anges.

FORCE MAJEURE
Skylthallare.com äger gentemot kunden rätt att, utan ersättningsskyldighet, inställa, inskränka eller uppskjuta leverans i den mån fullgörande av leveransen omöjliggörs eller väsentligen försvåras eller fördyras på grund av omständigheter utanför Skylthallare.com’s kontroll, såsom krigsliknande händelser, uppror och oroligheter, avbrott i allmänna förbindelser, export- och importrestriktioner, laglig reglering eller annat påbud av myndighet i Sverige eller utlandet, strejk, lockout, blockad eller annat arbetshinder, eldsvåda, explosion eller annan olyckshändelse eller för fel eller försening i tjänst från underleverantör på grund av ovan nämnda omständigheter.

VID TVIST
Vid eventuell tvist följs Allmänna reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer.

ÖVRIGT
Information och priser lämnas med reservation för tryck- och skrivfel, felaktigheter i angivna tekniska specifikationer samt slutförsäljning.